Om Oss

Om Oss

Velkommen til Gardinatelje

Gardinatelje er et gardin- og stoffstudio, hvor vi samler all kunnskap og opplevelser om sying. Vi tror på god kunnskap, som gått videre fra generasjon til generasjon og til slutt resulterer i moderne og kreative løsninger.

Dedikasjon, oppmerksomhet på kundens forventninger og mange års erfaring gjør det mulig for oss å oppfylle de mest individuelle ordre. Det hele starter med et besøk til kundens hjem eller kontor og konsultasjoner, og slutter med de siste aksentene til vindus- og interiørdekorasjon. Med hvert prosjekt oppdager vi nye løsninger, bruker eksepsjonelle stoffer - dermed kan vi vokse og forbedre oss med hjelp fra våre kunder.

Vår visjon er å skape for å gjøre hjemmet et hjem.

gardiner

Gardiner

Gardiner handler ikke bare om å skape en lun stemning, de handler også om å skjerme for sol og innsyn. Hos oss finner du Norges største utvalg, slik at du kan skape din egen personlige stil – velg etter behov og smak.

 

Se kolleksjonen
Liftgardiner

Liftgardiner

Skap god stemning med liftgardiner. Hos oss finner du liftgardiner som passer inn i både moderne og tradisjonelle hjem. Enten du er på jakt etter lystett eller vanlig type.

 

 

Se kolleksjonen
Østerrikske gardiner

Østerrikske gardiner

Østerrikske gardiner i interiøret skaper en effekt av høytid. Dette er et rent og klassisk alternativ. Deres beskrivelse kan begrenses til et navn – eleganse. Dette er en viktig del av interiøret i alle rom.

 

 

Se kolleksjonen
Sengetepper

Sengetepper

Sengetepper er en enkel måte å sørge for at soverommet alltid ser bra ut. Dekket til av et sengeteppe, vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet.

 

 

Se kolleksjonen
puter

Puter

Pynteputer er behagelige og gjør alt litt mer koselig. Innred ditt hjem med nye farger og enkle midler. Med gode puter kan man virkelig sette sitt preg på interiøret. Hos oss finner du et stort utvalg av puter fra samme leverandør som våre gardiner. Dette gjør at putene matcher perfekt til dine gardiner og interiør.

Se kolleksjonen

Østerrikske gardiner

Vestibulum bibendum risus a rhoncus, porta nisl id, aliquet odio. Praesent consequat sem sit amet nisi aliquam consectetur. Ut eget egestas neque, vitae commodo ligula. Etiam eget porttitor est.

 

 

Se kolleksjonen
Gratis konsultasjon

Har du spørsmål?

Leter du etter råd? Eller kanskje har du en egen, unik idé, for hvordan du kan skape nytt liv i hjemmet eller kontoret?

Ta kontakt og fortell oss om dine ønsker og behov, og sammen finner vi den beste løsningen for deg.